Skip to content

Sudenkorentokausi alkoi

27.05.2012

ruskohukankorento

Ensimmäiset ruskohukankorennot ovat kuoriutuneet Porvarinlahdella. Radan varressa on lämmin keto, johon korennot kerääntyivät ottamaan aurinkoa nauttien lauantai-iltapäivän lämmöstä. Ehdoton suosikkipaikka oli pujon varsi, vaikka yläkuvan yksilö on valinnut voikukan kukan lepopaikakseen.  Aluksi korennot olivat aika säihkyjä, mutta lopulta sain alla olevissa kuvissa olevan yksilön vakuuttumaan rauhanomaisista tarkoitusperistäni. Niinpä se vain pyöritteli päätään kun kameran linssi välillä kävi muutaman sentin päässä siitä.

Mainokset
3 kommenttia leave one →
 1. 27.05.2012 9.18

  Komeat kuvat jälleen. tapasin myös eilen ensimmäsen korentoni tänä kesänä. Kuvaaminen ei vaan kunnolla onnistunut, kun istui matalalla koiranputken lehdellä. Lajista en ole varma, mutta muistuttaa isolampikorentoa, vaikka tapasinkin sen suuren kirkasvetisen Ruotsalaisen rannalla. Tästä se kesä alkaa.

 2. 27.05.2012 15.28

  Tämä Helsinki-sarjasi oikeastaan haastaa meitä muitakin miettiimään omaa kaupunkiympäristöämme. Mitä kaikkea täältä löytyykään.’Tutustuin kuviisi kaukaisten maiden kuvien kautta. Tämä ”lähiruoka” on yhtä maittavaa 🙂

  • Sakari permalink*
   27.05.2012 16.23

   Moni luulee että Helsingissä on vain kivierämaata. Tosiasiassa luontoa on paljonkin kun vain lähtee katsomaan. Kannattaa pitää silmänsä auki.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: