Skip to content

Myöhäistä satoa

26.10.2016

p1310784a

Kasvimaa alkaa olla aika tyhjä, mutta vielä ovat pystyssä mm. lehtikaalit (tarkkaan ottaen nämä ovat palmukaaleja eli mustakaaleja). Kun en keksinyt niille muuta käyttöä, kokeilin lehtien pakastamista. Lehtikaalin voi ilmeisesti pakastaa sellaisenaan ilman ryöppäistä. Minä leikkasin lehtiruodit pois ja laitoin lehtiosat pakkaseen. Vaikka lehtiä oli iso kasa, painoa kertyi vain sata grammaa. Toinen tapa olisi pakastaa ensin lehdet sellaisinaan. Kun  ne ovat jäätyneet, on helppo musertaa lehtiosat ja poistaa ruoti.

Löysin myös reseptin, mitä näistä voisi tehdä. Täytyypä joskus kokeilla.
Arki-illan lehtikaali-papupata

P.S. Tuli muuten yllättävän hyvää. Tätä täytyy laittaa kasvamaan ensi kesänäkin. Käy sekä syötäväksi että koristeeksi.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: