Siirry sisältöön

Sakari

Olen harrastanut luontokuvausta usean vuoden ajan. Erityisesti olen kuvannut luonnonvaraisia kasveja. Kuvien lisääntyessä ja osaamiseni kehittyessä halusin tarjota niitä kaikkien nähtäville. Kasvikuviani on nykyään katseltavissa helsinkiläisessä kasviossa.

Kasvien lisäksi ympäristöstä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista. Luontokuvia laidasta laitaan lataan tähän blogiin. Kuvia ja kertomuksia matkoiltani löytyy Sakarin matkat -blogista.

9 kommenttia leave one →
 1. 08.08.2010 5.44

  Hei! Arvostaan tätä blogia.Olet niin antelias…
  Lyösin blogin vastaa tänä aamuna. Itse olen ruotsalainen ja minulla on kolme kömpelöa kuvattonta blogia. (ruotsiksi,englannaksi ja suomeksi). Suomenkielinen blogin osoitte on sanasuo.wordpress.com

 2. Juha Hyrsky permalink
  24.05.2012 19.32

  Hienoja kuvia! Kaksi vuotta vanha jalokiurunkannuksen esittely toi vastauksen sen alkuperää koskeneeseen ongelmaan. Suuret kiitokset!

 3. 07.08.2014 14.32

  Hei! Auttaisitko museota mäessä? Tarvitsisimme roomalaisen tuoksuöljyn valmistamiseen rohtomesikkää ja blogissasi näytti olevan siitä kuva. Mistä mahtaisin löytää kasvia Helsingissä (tai pääkaupunkiseudulla) ?
  Kiitos paljon!

  • Sakari permalink*
   07.08.2014 21.30

   Rohtomesikkä kasvaa Helsingissä rikkaruohona ruderaateilla. En osaa juuri nyt sanoa mitään erityistä paikkaa, koska se vaihtaa helposti paikkaa. Yhteen aikaan sitä oli paljon täällä Ruoholahdessa, helsinkiläisessä kasviossa on siitä kuva, mutta nyttemmin kyseinen paikka on myllätty. Voin kulkiessani katsastaa, vieläkö sitä olisi. Tähän aikaan vuodesta se on helppo tunnistaa ja erottaa samankaltaisesta valkomesikästä keltaisten kukkien perusteella.

 4. Heidi Perttilä permalink
  25.03.2017 10.35

  Hei! Olisiko mahdollista käyttää hienoa lummekuvaasi (olisi hyvä lajintuntemuskuva pienten oppilaiden kokeessa)?

  • Sakari permalink*
   27.03.2017 10.12

   Voit käyttää (muuhun kuin kaupallisiin tarkoituksiin).

 5. Riku Cajander permalink
  31.03.2017 13.01

  Hei, sinulla on upeaa kuvaa rehuvuohenherneestä. Olen kirjoittamassa opusta MSL:lle haitallisista vieraslajeista opastukseksi puutarhaharrastajille. Millä ehdoilla yhtä kuvaasi voisi kirjassa käyttää. terv. Riku C.

  • Sakari permalink*
   12.05.2017 12.50

   Hei, vastaukseni taitaa tulla vähän myöhään. Kuvia voi lainata ilman maksua mainitsemalla lähteen.

 6. 24.04.2017 14.32

  Hei Sakari! Tosi upeita kuvia… Minäkin kysyn kuvankäyttölupaa … Taitan Billnäsin ruukin kyläyhdistyksen (Pro Billnäs) lehteä – tehdään talkovoimin ja levikki on noin 200 kpl… (ei siis kaupallista tarkoitusta) Sinivuokko-kuvasi sopisi mukaan kuin nenä päähän :). Mieluusti maksaisinkin, mutta semmosta budjettia ei ole, mainitsisin kuitenkin kuvaajan ja vaikka blogisikin, jos siis sopii?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: